Påmelding lisenskurs Bil Junior & Senior Spring Nats 26-28 mai 2023 – stengt!

 • Påmelding lisenskurs Bil Junior & Senior Spring Nats 26-28 mai 2023 – stengt!

  Nedenfor finner du link hvor du melder deg på lisenskurs BIL. 
  Før du kommer til oppkjøringen skal du ha gjennomgått og bestått teorikurs og prøve. Foresatte skal ta kurset sammen med juniorer.
  Frist for påmelding til lisens-kurs er 15 mai! Påmelding er nå stengt!
  Oppskriften på dette finner du her:
  Kurset ligger på Motorsportkurs.no
  Alle som skal ta en slik kurs må lage seg en bruker på portalen. (sign up) Husk at kontoen må bekreftes ved at du mottar en mail som det er en link som må trykkes på for at kontoen aktiveres.
  Når kurset er gjennomført og alle spørsmål er besvart med 80% nøyaktighet, vil kursdeltageren få et diplom for gjennomført teorikurs, samt at han vil få tilsendt dokumentet som brukes ved praksisen. Dette praksis dokumentet skal godkjennes av instruktør når fører/kursdeltager har gjennomført praksis på riktig måte. Det er instruktørs ansvar å vurdere førerens praksis gjennomføring og vurdere om føreren viser egnethet for å inneha en lisens. I dette ligger det også muligheten til ikke å godkjenne praksis og kanskje også kreve repetisjon på praksis.
  Kurset er nå en start og vi ønsker å oppdatere fortløpende når vi får enda bedre videoer, bilder etc som gjør opplæringen bedre og bedre. Dersom dere har gode ideer og innspill som kan forbedre materiellet er vi veldig glade for innspill.
  Med vennlig hilsen
  Tommy Kristiansen tlf: 936 60 818 mail: tommy.kristiansen@bilsport.no
  Sekretær Dragrace seksjonen NBF
  Har du andre spørsmål? Ta kontakt med Erik Jacobsen tlf: 916 81 750 mail: e-jacob2@live.no

  Comments are closed.

Translate »