STOR SKUFFELSE!

  • STOR SKUFFELSE!

    Det er med stor skuffelse vi i Norsk Dragracing Gardermoen må meddele at vi nok dessverre ikke får oppleve Top Fuel Dragster under årets Drag Challenge. Dette er et stort tap, både for oss som arrangør og ikke minst for dere som publikum. Det er viktig for oss i NDRG å presisere at dette ikke er vår skyld men helt og holdent en situasjon utenfor vårt virke. Kort forklart så trengs det egne dispensasjoner fra DSB (Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap) ved bruk av Nitromethan, som er drivstoffet disse kjøretøyene bruker, og kravene til denne dispensasjonen har ikke Norges Bilsportforbund klart å opprettholde, som igjen medfører et totalforbud på bruk av overnevnte drivstoff på våre stevner.
    Vi har jobbet helt frem til tolvte time vedr dette problemet, men ser oss nå nødt til å gå ut med denne informasjonen for ikke å mislede noen av dere som ønsker å ta turen til oss til helgen. Og vi håper selvfølgelig dere kommer uansett, for det blir vanvittig mye heftig å se og oppleve uansett!!!
    Når det gjelder nitro-klassene på motorsykkel så er det ingen forandringer, dette organiseres av Norges Motorsportforbund, og der er alle dispensasjoner i orden og alt i boks.
    Til info for publikum så vil vi også senke prisene litt på inngangsbillettene, som et lite plaster på såret og i håp om at flesteparten av dere selvfølgelig kommer uansett:)

    Comments are closed.

Translate »