Drag Challenge 3-6 august 2023

Drag Challenge er nok en gang høydepunkt i dragracing-sesongen.

Så lenge vi kan huske, er Drag Challenge sesongens høydepunkt for Gardermoen Raceway og norsk dragracing. 2023-utgaven vil ikke være noe unntak med fire actionfylte dager med dragracing på alle nivåer, fra Junior Dragster og Junior Drag Bikes, til Pro Modified, Pro Stock, Super Twin Motorcycle og til og med Top Fuel. Det er tid for Dragrace Bonanza i Norge 🙂 Bli med på fartsfesten!

Sjekk ut mer om priser under egen flik”Priser Drag Challenge”!

Fra torsdag 3. august til og med søndag 6. august kan tilskuere oppleve action på Gardermoen Raceway i nesten alle klasser dragracing har å by på. Først og fremst er Drag Challenge en av de store rundene i Summit Racing EDRS Series, da nesten alle klasser kan samle poeng for dette høyt ansette mesterskapet. Det kjøres også NM. I motorsykkel- og bilklassene vil alle Pro-klassene også være til stede på Gardermoen Raceway, fra Top Fuel Motorcycle og Super Twin Motorcycle til Super Street Bike, og fra Top Methanol til Pro Modified og Pro Stock.

Vi lodder ut årskort for 2024 på billetten din lørdag og søndag 🙂

Rune Fjeld Motorsport Top Fuel vil være til stede og skal prøve å nullstille banerekordene på Gardermoen Raceway. EM leder Ida Zetterström er sjåfør 🙂 Norske teamet Nitro Vikings stiller med Top Fuel med sjåfør Shelley Anne Pearson fra England, DOBBEL moro! De kjører lørdag og søndag. Klokkeslett vet vi ikke enda men følg med på medlemsgruppa NDRG medlemsgruppe på fb. 

 

 

 

 

 

 

Siste nytt – Il Tempo Gigante kommer for å kjøre Dragrace søndag 6/8!!!! Dette blir bare bedre og bedre! Hvor fort kan Remo Caprino ta Il Tempo Gigante over banen???? Dette er så rå kult at det må oppleves!

Foruten masse bra dragracing vil det være litt av hvert i handlegaten. Pub,n er åpen til 23.30 fredag og lørdag, lørdag er det live musikk for å øke stemningen ytterligere et hakk 🙂  Akama stiller med coole klær, Autogiganten med super bra produkter for bilen, Godteri bilen med masse snacks samt Potet bakeren med noe å sette tennene i.

 

Som tilskuer har du mulighet til å besøke VIP tribunen fredag-søndag hvis det er plass, BBQ gutta disker opp med noe godt å bite i, det er spiseplikt.

Hvem lager den beste Burn <Out??? Det finner vi ut av på løtdagen 5 august 🙂

Du kan også ta med campingvogn/bobil og stå ved inngangen. Priser finner du under fliken “Priser Drag Challenge”.

Fin bil parkering – ta med bilen din og du får parkere inne på utstilling. Kontakt frodegardermoen@gmail.com og send bilde av bilen din innen 1 august! Pokal til fineste bil!

Hot Rod Parade lørdag 5/8 – blir gjennomført underveis i løpet og kan ikke planlegges til nøyaktig klokkeslett dessverre. Pokal til fineste Hot Rod,n!

 

 

VI STARTER 10.00 ALLE DAGER! Port og billettsalg åpner 08.00.

VELKOMMEN TIL EN DRAGRACE HELG AV DE SJELDNE 🙂

 

Translate »