Lisenskurs BIL Senior og Junior 7-9 juni Summer Nats

 • Lisenskurs BIL Senior og Junior 7-9 juni Summer Nats

  Nå kan du melde deg på lisenskurs BIL 🙂

  Påmelding er nå stengt :(. Men, ta kontakt med lisens@ndrg.no. Det kommer flere muligheter 🙂 

  Nedenfor kan du melde deg på til lisenskurs/oppkjøring. Teori kurs via e-læring.  Foresatte skal, sammen med lisenstaker som er mindreårig, ta dette kurset. Du må først lage deg en bruker, det lages da en bruker på den som skal gjennomføre lisenskurset.

   

  Dragrace Førerkurs – Motorsport Kurs

   

  Lisenskurset, oppkjøring koster 500,- for senior og for junior er det gratis.

  De juniorer som skal låne kjøretøy må oppgi dette i skjema samt størrelse slik at vi får riktig utstyr.

  Alle må møte opp fra 16.00 i sekretariatet etter å ha sjekket inn. Her vil vi prøve utstyr og kjøretøy for juniorer slik at det er klart til neste dag. Teknisk kontroll vil gjennomføres. Vi sjekker også at teori er gjennomført. Oppkjøring skjer lørdag fra 09.00. For at det skal gjøres under litt roligere former så kan vi få til at unger får prøvd seg fredag kveld.

  Viktig å huske på: De som skal kjøre eget kjøretøy, det må være gate registrert kjøretøy eller ha godkjent årskontroll som skal være betalt. Husk å sette deg inn i regelverk for den klasse du skal kjøre i. Medlemskap i klubb er obligatorisk. Dette kan ordnes på banen. Du må være medlem i KNA, NMK eller NDRG. Husk å ta med deg gjennomført teori, vognlisens og evt medlemskap.

  PRINT UT TEKNISK SKJEMA. Fyll ut den øvre delen av skjema, denne tas med til teknisk kontroll. Gjør deg også kjent med tilleggsregler. Alle dokumenter finner du her:

  Supplementary Regulations

  Teknisk kontroll BIL CAR

   

  Har du spørsmål? Send mail til styreleder@ndrg.no

   

   

   

  Comments are closed.

Translate »