Ære være alle frivillige

 • Ære være alle frivillige

  Tidligere har vi presentert funksjonærer som er og har vært med på at Gardermoen Raceway og NDRG har skrivet historie på mange måter. I det store utland er de fleste forundret og begeistret over at alle stiller sin fritid til rådighet ved arrangement og dugnader. Det er mange som jobber i det skjulte hvor deres innsats ikke alltid synes. Selvsagt så har vi ikke fått med alle frivillige på bilder men ingen er glemt av den grunn.

  Utenom løp så jobbes det hele tiden for å utbedre område og fasiliteter ved Gardermoen Raceway. Mange funksjonærer er med å bidrar, disse er blitt presentert tidligere. Noen vi mangler i tidligere presentasjoner er Odd Magnar som omtrent bor i gravemaskinen i perioder, Erik Jacobsen i trukken og PIO som rydder snø. Ved arrangement finner vi Erik i race kontroll. Øistein Holmedal har sørget for trapper til tidtaking og jurybrakke, skilt på rail og mye mer.

  For å si det slik, det er mange som jobber i det skjulte utenom arrangement. Område gruppa er på banen opptil flere ganger i uken og utfører forfallende arbeid. Race kommittén arbeider med NMF og NBF og har dialoger mht regelverk og opp mot ulike departement. Styret arbeider konstant med søknader av ulike slag, planlegging for fremtiden, prosjekter, samarbeidspartnere etc.

  Samarbeidspartnere er veldig viktige. Uten de ville det ikke vært så enkelt. De stiller med traktorer, gravemaskiner og mye annet. Sponsorer trenger vi og takket vare dem så kan vi bruke midler på utbedringer og innkjøp. Disse er utrolig viktige for å få kabalen til å gå rundt.

  Men vi klarer oss ikke uten redningstjeneste. Med på laget har vi hatt Grue Ambulansetjeneste og Speedy Brannteam. Disse sørger for sikkerheten til både utøvere, publikum og oss funksjonærer.

  I kabalen av alle frivillige grupper, som tidligere er presentert, og ovennevnte så har vi noe unikt og vi har fått til noe fantastisk. Klubben har fått mange utmerkelser som beviser dette! Alle bidrar på sin måte og ut fra sitt ståsted, det er bare helt utrolig! Dette er en gjeng som gjør at Gardermoen Raceway i lille Norge har gjort seg bemerket og at vi sammen har satt banen på kartet igjen 🙂

  Funkiser

  Comments are closed.

Translate »