Bli med på JUNIOR CAMP! Nå er det fullt!

 • Bli med på JUNIOR CAMP! Nå er det fullt!

  VI INVITERER TIL JUNIOR CAMP 🙂  

  Det er nå fullt til Junior Camp :). Hvis du vil prøve deg på dragrace så er det mulighet for det allikevel. Torsdag 29 juli er vi på banen og flere kan prøve seg. Hvis du er en av de, send mail til leder@ndrg.no 🙂

   

  Har du lyst å prøve deg på dragrace???? Nå har du sjansen! Vil du vite mer???? Send mail til leder@ndrg.no.

   LITT INFO OM JUNIOR CAMPEN 26-29 JULI
  Dette er et initiativ av Norsk Dragracing Gardermoen med støtte fra Gjensidige Stiftelsen. Vi er veldig glade for å kunne gi dette tilbudet til alle unger/ungdommer som har lyst til å bli med. Det betyr at ikke bare de som kjører kan bli med, også andre unger/ungdommer. Noen har lurt på om vi har noen agenda for disse dagene. Nedenfor kan dere se planen i hovedtrekk, selvsagt skal barna/ungdommene få lov til å være med å planlegge og bestemme hva de ønsker å gjøre. Her skal det gå på dem sine premisser og ønsker for å gi dem noen dager de sent vil glemme! Så her dreier det seg om samarbeid. Ingen blir tvunget til noe og alle stemmer teller like mye.
  Vi har vært på flere junior turer som alle har vært veldig vellykket, det er vi sikre på vil skje også denne gang 🙂 
  26 JULI – Vi henter barn/ungdommer på avtalt sted (avtales senere). Vi reiser til Gjeddevasskoiene og installerer oss. Her kan vi komme fra 15.00. Vi spiser litt, gjør oss kjent med plassen, spiller spill og koser oss. De som vil, kan fiske.
  27 JULI – Etter frokost spiller vi spill ute eller har rebusløp. Vi får besøk av Norsk Folkehjelp hvor vi lærer Første Hjelp. Dette tror vi kan være gøy og lærerikt for alle. Lunsj. Vi drar og bader. Etter middag er det kose-tid med det ungene/ungdommene ønsker å gjøre.
  28 JULI – Etter frokost får vi besøk av Gjensidige Stiftelsen/Stort team med kjøretøy. Det blir det ene eller det andre, ikke helt på plass enda. Per dags dato vet vi ikke helt hvem. Vi forbereder oss til å dra til Hunderfossen. Der blir det lunsj ved ankomst. Vi koser oss på Hunderfossen. Middag når vi kommer hjem. Kos på kvelden og pakking for avreise neste morgen.
  29 JULI – Frokost og avreise ved 8.30 ca. Forventet ankomst Gardermoen Raceway ca 09.30 – 10.00. Der venter trener og lisensansvarlig og flere funksjonærer fra NDRG. Det blir undervisning og omvisning av banen og området. Kjøring og lisenskjøring begynner når dette er ferdig. Alle unger/ungdommer som skal kjøre eller prøve på lisens må ha en foresatt på plass for at dette skal kunne gjennomføres. Vi har juniordragster og junior bike til utlån, alle som vil skal få prøve seg :). Besøk av Gjensidige Stiftelsen. Vi avslutter dagen kl. 15.00 med noen overraskelser 🙂 
  30 JULI – Da har Bike Festival dratt i gang og alle unger/ungdommer som vært med på Junior Campen får kjøre gratis, kostnaden tar Junior Camp. Lisens kreves.
  Planen kan forandres etter vær og vind.
  Reiser langveis fra: Her står vi for kostnader, kontakt leder@ndrg.no så fikser vi det.
  De voksne som skal være med slik det ser ut nå er: Halvard Odden, Annelie Johnsen, Malin Johnsen, Pål Magnussen, Erlend Amundsen og Målfrid Pettersson. Noen jobber med barn og vi har også med oss Første Hjelp. Vi har flere som stiller, antall voksne justeres iht antall barn.
  Plan over måltider
  Frokost: Et sted mellom 8 og 9
  Lunsj: Et sted mellom 12 og 13
  Middag: Et sted mellom 16 og 17 
  Kvelds: Ved behov
  Det som er gjennomgående her er at alle som er med skal ha det supert 🙂 Vårt ønske er at disse ungene/ungdommene skal ha en super opplevelse.
  Noen stikkord som vi ønsker å involvere: – Respekt – Empati – Mestring – Selvfølelse – Verdi – Moro – Kunnskap
  Mer praktiske detaljer kommer når det nærmer seg. Alle foresatte blir kontaktet i begynnelsen av uke 29 om reiser med mer. Vi understreker at de eldre ungene skal IKKE være ansvarlige for de yngre.
  Er det noen spørsmål så send mail til leder@ndrg.no
  Hilsen Junior Camp ansvarlige NDRG
  Annelie Johnsen, Halvard Odden og Ingunn Andersen 
   
   
  Meld dere på nedenfor, her finner du påmeldingsskjema som fylles ut av foresatte. Påmelding er nå stengt.
   
   
   
   

                             🙂  VELKOMMEN TIL JUNIOR CAMP 🙂

   
   

  Comments are closed.

Translate »