Litt nytt imens vi venter på sesongstart 2020

 • Litt nytt imens vi venter på sesongstart 2020

  Godt Nytt Race År 😉

  Vi regner med at de fleste følger med på hva som skjer i dragrace verden på vår facebookside og gruppe, NDRG medlemsgruppe og Norsk Dragracing Gardermoen. Der oppdaterer vi jevnlig med nyheter innlands og utenlands.

  Vi har i 2019 kåret EDRS vinnere i November hvor Norge hevdet seg meget bra. Stian Hellem, baneansvarlig, fikk prisen som Årets Drivaksel ved NBF gallaen. Selv om vi har gratulert samtlige på facebook så er det på sin plass å gratulere enda en gang, GRATULERER alle sammen. Som i all sport/idrett er det alltid et team som står bak seieren, så jeg tenker at de også fortjener en god del her 🙂  Hardt arbeid og en genuin interesse for dragrace er med på å bidra til at “lille” Norge er på kartet med internasjonale prestasjoner og banen vår, Gardermoen Raceway, blir nøye fulgt med på vet vi 😉

  Det er deilig som arrangør og utøver når siste løp er ferdigkjørt for sesongen, men jammen tar det ikke lang tid før vi savner det… Noen mener at dette er en livsstil, det er nok det 🙂 Så mange fine, herlige folk som det finnes i “vår verden” er det vanskelig å finne andre plasser… 🙂

  Som klubb og arrangør så hviler vi ikke. Det er mye som skal planlegges og mange biter skal på plass før sesongen. Utøvere driver i garasjer, vi driver med “kontorarbeid”. Når vi endelig møtes igjen på første løp for sesongen så er kabalen lagt ferdig.

  Inntil første løp 8-10 mai 2020, kos dere masse i garasjer og verksted med nye og gamle prosjekt, alltid like spennende å se hva som kommer i begynnelsen og under sesongen.

   

  Hilsen oss i NDRG 🙂

   

   

  Comments are closed.

Translate »