NDRG tatt opp som medlem i FMK

 • NDRG tatt opp som medlem i FMK

  NDRG er nå medlem av FMK – Interesseorganisasjonen for Frittstående Motorsport Klubber. Dette betyr at vi kan fortsette å arrangere NM MC og Bil. Videre kan de som kjører bil klasser nå bli medlem i NDRG og dermed løse lisensen sin da NDRG nå er en gyldig klubb også for de. Vi kommer til å legge ut info om hvordan man kan bli medlem ila uke 6 da vi vil ha alt i orden for dette.

   

   OM FMK 

  FMK er en hovedorganisasjon med flere motorsport klubber under sin fane tilsluttet NBF -Norges Bilsport forbund. 

  FMK er en organisasjon for frittstående Motorsportklubber som  relaterer  arrangementer og begivenheter for Motorsport Norge nasjonalt og internasjonalt. 

  Vi ønsker primært å være en del av norsk bilsport, og å bidra positivt til sportens utvikling. 

  Vi tilbyr profesjonell hjelp til de som ønsker  å starte  en motorsport klubb  uten tilknytning  til noen navn bekledd motorsports organ eller til de som allerede har  en motorsport klubb men ønsker og stå fritt. 

  Vi både håper og tror at også andre aktører ser at vi har noe verdifullt å bidra med for våre ildsjeler. 

  Vårt håp er at vi kan møte fremtiden med et profesjonelt  klubb samarbeid , slik at vi kan ha fokus på arrangementer og klubbutvikling til norsk bilsports beste. 

  A-NDRG-FMK DSC_0657-B

  Bildetekst: Vidar Holum til h. leder i FMK kunne stolt overrekk velkomst dokumentet til Annelie Johnsen til v. leder NDRG. Foran den heftige Pro Mod 1941 Willys coupen «The Guatemala Express» til Hammer Motorsport. Foto Cato Torp FMK-Media 

  Comments are closed.

Translate »