Ny pressesjef for NDRG

 • Ny pressesjef for NDRG

  Norsk Dragracing Gardermoen har denne sesongen vært nødt til å se seg om etter en ny Pressesjef da Tore gir seg etter Drag Challenge. Håpet vårt var å finne en som kunne fortsette Tore sitt viktige bidrag gjennom mange år og samtidig en som kunne tilføre nye ideer og kunnskap for fremtiden. Og det tror vi absolutt at vi har funnet, fra vårt eget miljø, i Pål Magnussen, også kjent for flere som Polly.

  Pål har mange års erfaring med pressearbeid, markedsføring, m.m. Hans CV inkluderer bl.a 12 år som ansatt i Norges Motorsportforbund, han har jobbet for en rekke motorsportteam- og utøvere som feks RF Motorsport, han har jobbet flere år i film og TV der han bl.a i 2009 lagde en dokumentarfilm om Dragracing (Svidd Gummi) og han kjører selv Dragbike.

  «Jeg håper jeg kan videreføre Tore´s og NDRG sitt viktige bidrag på å gjøre sporten vår så synlig som mulig. Tanken er å knytte PR og Markedsføring mer sammen, bli mer synlig på flere plattformer og jobbe aktivt med journalistikk for klubben slik at vi kan fylle opp tribunene med motorglade tilskuere i mange år fremover. Jeg gleder meg og er takknemlig for at jeg får denne muligheten til å bidra positivt for NDRG og norsk dragracing»

  Vi ser frem til samarbeidet og ønsker han velkommen ombord!

  Tekst: NDRG
  Bilde: Tian Magnussen

  Comments are closed.

Translate »