Ukens utøver uke 4 – Odin Mathiesen

 • Ukens utøver uke 4 – Odin Mathiesen

  Ukens utøver!
  Navn: Odin Mathiesen
  Alder: 10 år
  Klasse: Junior Dragster
  Førstemann ut i vår nye «spalte» her i NDRG sin nyhetsredaksjon, er en ung herremann som heter Odin og som på mesterlig vis kjører i klassen Junior Dragster. Mange så han nok kjøre i fjor, i NDRG sin utlånsdragster, og til sesongstart i år er nok forventningene skrudd opp 100 hakk da han stiller til start i egen dragster for første gang.
  Da vi spurte pappa Lars om han kunne skrive noen ord om Odin så fikk vi en fin presentasjon av en ivrig ung gutt vi nok kommer til å se og høre mer fra i årene som kommer!
  «Odin er født den 10. Januar i 2014, en kald og stormfull morgen, bare 3 km gjennom skogen fra Gardermoen Raceway. Etter kun fem måneder ble hans første tur til ringbanen gjennomført, i vogn gjennom skogen, for å se på dragrace.
  Etterhvert som han blir eldre blir det utallige turer gjennom skogen, etter ett etterhvert så godt kjent utrop fra han i heimen “pappa nå hører jeg de kjøre, kan vi sykle opp?”
  En ganske selvsikker ung mann forteller at han, som sitt store idol Ida Zetterström, skal kjøre Top Fuel dragster snart, noe som er litt morsomt, da han endelig treffer Ida på Gardermoen blir han så star struck at han ikke tør hilse på.
  Det blir mange stevner som tilskuer før pappa til slutt blir hanket inn som teknisk, og det er jo som en drøm. Han kommer nærmere bilene og til slutt får han spørsmålet om han vil prøve seg på lisens i 2022. Denne blir bestått med det største smilet om munnen. 2022 sesongen går over all forventning og all tvil er fjernet, det er dette som gjelder. Da var det avgjort, pappas plan om å kjøre selv ble omgjort til at Odin og søsteren tok junior-lisens istedet.
  I 2023 sesongen var han så heldig å kunne låne bil av NDRG. og stilte på de fleste løp.
  Etter utallige runder på sykkel opp til ringbanen for å samle flasker for å kunne kjøpe egen bil, eller hjelpe mamma i kiosken og pappa på teknisk, ble det enorm stas da tidenes julegave var under treet, nemlig en egen juniordragster! Nå er satsningen videre å delta på så mye som mulig, og om det er sponsorer eller samarbeidspartnere der ute så settes det pris på noen vil bidra, men nå er det tilpassing og klargjøring av bil som står på agendaen før sesongstart, noe han minner oss på hver dag:)»
  Kan være et bilde av 1 person, servicebil, skiløype og tekst Kan være et bilde av 4 personer og tekst Kan være et bilde av 1 person og tekst

  Comments are closed.

Translate »