Velkommen som publikum til Spring Nat´s !

 • Velkommen som publikum til Spring Nat´s !

  Vi har rigget plass til 400 st publikum i helgen. Det er bare å komme 🙂

  Som alle skjønner vil det bli restriksjoner ifh til corona og smittevern. Det er maks 200 personer tillatt hos oss så her gjelder det å være tidlig ute. Videre vil det bli veldig begrenset kiosk utvalg, BBQ gutta debuterer med sin fantastiske meny, Potet-baker,n kommer med sitt utvalg og vi har kaffe og vafler, ingen skal gå sulten eller tørst 🙂 Akama vil også være på plass, håper vi, med sine flotte og tøffe klær 🙂 Publikum har ikke adgang til depo denne gang. Alle må skrive seg inn med navn og tlfnr ved ankomst. Anvisninger fra vakter skal etterfølges. Sørg for å ha med munnbind og håndsprit! Ytterligere info på plass.

  Løpet starter lørdag og søndag kl.10.00 og vi kjører til kl.19.00, da er det ferdig for dagen. Vi kjører NM i alle klasser Bil. I tillegg kjører vi European Dragracing Series, EDRS i alle klasser, Bil og MC. Dette er helgen vi alle har ventet på!

  Husk å ta med deg munnbind, egen “lerke” med hånd-sprit, sitteunderlag og solkrem med høy faktor!

  Hunden lar vi bli hjemme :)Porten åpner 08.00!

  Vi tar ikke kontanter denne helgen, kun vipps.

   

  PRISER:

  Lørdag: 200,- pp. Ungdommer mellom 12 og 16 år betaler halv pris. Barn under 12 gratis i selskap med voksen. Maks 3 barn under 12 år i følge med en voksen.

  Søndag: 200,- pp. Ungdommer mellom 12 og 16 år betaler halv pris. Barn under 12 gratis i selskap med voksen. Maks 3 barn under 12 år i følge med en voksen.

  Weekend 350,- pp.

  Personer med funksjonsnedsettelse betaler full pris, ledsager gratis.

  Medlemmer 50,- avslag per dag, kun ved kjøp på plass.

  Parkering: 50,- per dag og kjøretøy. Betales ved ankomst.

   

   

   

  Comments are closed.

Translate »