Vi presenterer Tidtaking, Speakere og Startere NDRG

 • Vi presenterer Tidtaking, Speakere og Startere NDRG

  Mange lurer på hvem som jobber og drifter løp ved dragrace arrangement på Gardermoen Raceway…. Her er noen viktige grupper som er med på å få dette til å fungere… De er mange, så følg med i dagene fremover, vi presenterer 3 grupper hver dag 🙂

   

  Tidtaking: Disse sørger for å sette opp det som trengs for at systemet skal fungere og slik at publikum skal kunne se resultater. De begynner som regel dagen før løp og jobber til sent på kveld. Det siste som gjøres denne kvelden er å legge inn deltakere i riktig klasse med riktig navn og startnummer. På løpsdag oppdateres dette før løpet starter. Med på laget er også Erik Jacobsen som styrer Race Kontroll og som holder løpsledere oppdatert om tidsforløpet i løpet. Fra løpet begynner så er det meget hektisk i tidtakingen. Resultater skal henges ut og tid-lapp systemet skal fungere for å nevne noe.. 200% konsentrasjon er nøkkelordet for denne gjengen!

  Speakere: Speakere har en stor oppgave med å informere publikum om team og utøvere underveis i løpet. De skal holde rede på historikken, nåværende posisjon i de forskjellige dragrace seriene som kjøres til de startende og gjøre dette spennende. Vandrende leksikon er vel det riktige ordet her, og med en god porsjon humor så gjør disse en super viktig jobb. Nøkkelord for disse må jo være leksikon og humor!

  Startere og fremmating: Denne gjengen sørger for tempo i løpet. De sørger for å gi klarsignal til team når disse kan kjøre frem, burne og kjøre til startstreken. Starter sørger for at alt går riktig for seg og følger med på team fra start til målgang. De har et stort ansvar og har tett dialog med tidtaking, løpsledelse og Rescue. Sikkerhet og tempo er nøkkelord her.

  IMG_6637

  Disse blide folka sørger for at tidtaking fungerer plettfritt. Fra venstre, Ola, Lilly, Ole Martin og Ingrid (ikke med på bilde).

                       IMG_6634

   

  Erlend og  Håkon sørger for underholdning og infoflyt                                når ut til publikum. Her er mye kunnskap samlet                                          og mye latter får vi med på kjøpet fra speakere.

  IMG_6648

  Her er noen av de som sørger for å holde tidtaking                                                                                                                          og speakere i arbeid. Våre faste frem matere og startere holder tempoet                                                                                    på løp. Fra venstre, Kurt, Egil, Terje og Rune.

  Comments are closed.

Translate »