VIP – Sikre deg egen tribuneplass, mat, drikke og mye mer?

 • VIP – Sikre deg egen tribuneplass, mat, drikke og mye mer?

  Screen Shot 2017-06-01 at 07.45.05Om kun 4 uker braker det løs! Vi lader opp til Årets Happening på Gardermoen Raceway! 27-30 juli kjøres det største løpet med mye gromt å se på. Denne helgen blir stappet med team fra hele Europa og vi gleder oss. Vi har live musikk på lørdagen den 29 juli. Sett av helgen allerede nå, dette må oppleves!

  VIP pakke
  Vi har begrenset antall VIP pakker for salg denne helgen. Dette kan kjøpes for lørdag, søndag eller hele helgen. I VIP inngår middag og dessert med to drikke bonger, øl, vin eller mineralvann. Her kan du hente kaffe, vaffler og frukt hele dagen eller nyte et glass vin eller øl til VIP priser. Du får ekslusivt magasin om dragrace, program, egen adgang til VIP tribune, guidet tur i depo med besøk hos de største klassene og sist men ikke minst, mulighet for en aldri så liten tur med dobbel dragster!

  19551473_10211832345196870_234861560_o
  Bestille VIP pakke
  Bestilling gjøres til leder@ndrg.no. Det kan bestilles til lørdag, søndag eller hele helgen. Ved stor pågang vil det arrangeres to bordsetninger. Sit Inn med dobbeldragster (med forbehold om stor pågang) og live musikk lørdags kveld. Pris: 1000,-/dag/pp eller 1750,-/helg/pp. Sit In tur koster 750,-/tur (dette er obligatorisk forsikring for påsitter).

  Det vil bli servert Entrecote med kremede kantareller og urtebakte poteter eller Kyllingbryst med potet og sellerirotpurè med portvinsaus. Som dessert serveres Panna Cotta med friske bær.

  Da det er begrenset antall så lønner det seg å være ute i god tid! Frist for bestilling 20 juli.

  Comments are closed.

Translate »