Påmelding trening 4+5 juli 2020

 • Påmelding trening 4+5 juli 2020

  Vi åpner påmelding igjen iht regelverk oppdatert idag :). Les alle dokumenter før du melder deg på!

  Det er en stor glede å endelig få hilse dragracere velkommen til treningshelg 4+5 juli 2020 🙂

  Dette er for de utøvere som har dragrace lisens på bil eller MC og helårs-lisens SL BIL. Grunnen er at vi har samarbeidet om å få dette til med utøvere og forbund samt det faktum at det er maks antall som gjelder.Kort forklart. Man må ha hatt en gyldig lisens i NMF/NBF for å kunne trene 🙂 

  Nedenfor finner dere påmelding til trening og dokumenter som dere må gjøre dere kjent med.

  Som dere skjønner så har vi kostnader med å arrangere trening, i tillegg så er det begrensning på antall mennesker (utøver + team medlemmer) og det er ikke tillatt med publikum. Vi forholder oss til gjeldende regelverk covid-19 fra myndigheter og forbund. Det vil derfor bli oppdatert når vi nærmer oss 4+5 juli. Vi anbefaler alle å gjøre seg kjent med regelverk covid-19 på bilsport.no og motorsportforbundet.no og følge med på oppdateringer der.

  Vi er takknemlige for at NMF og NBF er kommet med en løsning – engangslisenser – som gjør det mulig for utøvere å kunne trene uten å måtte løse dyre lisenser som det, sannsynligvis, ikke vil bruk for dessverre i 2020. Dragrace grenen NMF bidrar med stor økonomisk støtte til denne helgen, av den grunn så får juniorene kjøre begge dager, dette gjelder også MC lisens. Det er også naturlig at MC får noe billigere treningsavgift.

  I tilleggsregler og info så finner dere det meste av informasjon.

  NMF MC Teknisk kontroll Skjema  – denne printes ut av utøver MC

  Teknisk-Kontroll-Dragrace-2020   – denne printes ut av utøver BIL

  TR treningsdag 4 og 5 juli 2020                            Info førere trening 4-5 juli

   

   

  Comments are closed.

Translate »