Til dere som lurer på Legal@Racing…..

 • Til dere som lurer på Legal@Racing…..

  Det er kommet mange ønsker fra miljøet som kjører Legal@Racing. Det synes vi er moro 🙂 . Vi vurderte det til årets siste løp, Drag Finals, etter mere nøye vurdering og innspill fra andre aktører, så har vi konkludert med at vi ikke kan kjøre Legal@Racing på dette løpet.

  Sannheten er veldig enkel…På årets siste løp kjøres det finaler i NM og EDRS. Det er 26 klasser. I september er været lunefullt og usikkert og Legal@Racing ville blitt helt nedprioritert ved regn avbrudd eller saneringer. I fjor hadde vi ca 200 team på dette løpet.

  Vi har gjort dette tidligere og det endte veldig dårlig. De som da kjørte Street legal var alt annet enn fornøyde grunnet veldig lite kjøring. Forståelig men veldig lite vi som arrangør får gjort i slike situasjoner dessverre. NM skal prioriteres.

  Av den grunn så kjører vi altså ikke Legal@Racing på årets siste løp, Drag Finals.

  Det vi der imot skal vurdere er om vi skal planlegge et eget løp for Legal@Racing 🙂 Da er vi sikre på at alle blir fornøyde og får kjørt så mye de orker og klarer. Vi mener det er et mye bedre alternativ for alle. Ingen blir skviset ut og alle får kjørt hele dagen 🙂

  Selv om skuffelsen er stor hos noen så håper vi på forståelse og at vi heller kan sees neste år evt 🙂

  Med vennlig hilsen

  Annelie ved styret NDRG

  Comments are closed.

Translate »