Velkommen til Drag Challenge 6-8 august

 • Velkommen til Drag Challenge 6-8 august

  Kjære publikum 🙂

  Vi legger opp til årets fartsfest, Drag Challenge, 6-8 august. Vi satser på at mange utøvere kommer etter tørke i Events. Startliste finner du under eget innlegg. Priser og forhåndsbestilling av billetter og campingplass finner du også under eget innlegg i nyheter.

  Vi starter kl.09.00 alle dager. Vi satser på en helg med masse spenning, rå lyd, råe kjøretøy og kanskje rekorder???? Vil Sverre Dahl, for eksempel, gjøre noen stunt denne helgen som i 2017???? Sjekk ut videolinken fra YouTube nedenfor, dette er mulig og vi har følelsen 🙂 Gå ikke glipp av den største helgen innenfor dragrace i Norge! I år er det ikke mulig for å få besøk av Rune Fjeld sine Top Fuel biler grunnet korona. Men, det kommer mye annet gromt! Dette er verdens raskeste motorsport, ta turen og kurer deg mot fartsabstinenser 🙂

  I tillegg til fartsopplevelse finner du Akama med sine super coole klær, BBQ Gutta med outstanding mat fra grillen, Potetbaker,n og Pit Stop, vår egen kiosk. Her kan du altså spise godt, slukke tørsten med det du ønsker og utvide garderoben :). Du finner også “Barber On Wheels” og tatoo “Lumerock”. For dette stevnet er det rigget opp et stort telt, med plass til 200 mennesker, vis a vis toaletter. Her finner du alt som er nevnt ovenfor. Du kan også vandre i depo og se og snakke med team in action, husk smittevernsregler 🙂 Sjekk ut linker fra YouTube nedenfor og kos deg imens vi venter på at helgen skal komme…..

                                      Velkommen 🙂

  Sverre Dahl

  Svidd Gummi

  Comments are closed.

Translate »